Eurodotácie pre malé zariadenia CR
Vážený ubytovateľ,

z Programu rozvoja vidieka bude v blízkej budúcnosti možné čerpať eurodotácie na rozvoj vidieckeho cestovného ruchu. Keďže je táto pomoc nasmerovaná špeciálne na malé zariadenia cestovného ruchu, malé ubytovacie a rekreačné zariadenia majú konečne reálnu šancu získať eurofondy pre rozvoj svojho podnikania.

Aj Vy môžete získať dotáciu z eurofondov pre modernizáciu alebo rozšírenie svojho zariadenia, rozvoj doplnkových služieb alebo výstavbu ďalšieho úspešného penziónu, chaty alebo privátu.

Eurofondy až  vo výške 50% budete môcť využiť  napríklad na:

Rekonštrukciu a modernizáciu nízkokapacitných ubytovacích zariadení

Penzióny
Chaty
Priváty

Prestavbu rodinných domov na nízkokapacitné ubytovacie zariadenia
Prestavbu nevyužitých objektov na nízkokapacitné ubytovacie zariadenia
Výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu kempingového ubytovania
Doplnkové relaxačné zariadenia, napríklad:

Sauna
Bazén
Wellness
Športoviská
Detské ihriská
Detské vleky
Bobové dráhy
Prístaviská

Limba je najväčšia cestovná kancelária špecializujúca sa na vidiecky cestovný ruch, a preto sme sa spojili s tými najlepšími v oblasti eurofondov. Premier Consulting je najúspešnejšou poradenskou firmou v oblasti prípravy europrojektov – v súčasnom programovom období má schválených viac ako 700 projektov. Pridajte sa aj Vy k úspešným a využite eurofondy na rozvoj Vášho podnikania.

Ak Vás zaujala možnosť získať eurofondy na investície vo vidieckom cestovnom ruchu, prosím kontaktujte regionálneho poradcu spoločnosti Premier Consulting, Ing. Sergeja Bukoviča na čísle 0911 622 704 a dohodnite si termín bezplatnej konzultácie priamo u Vás. Včasná príprava projektových zámerov je kľúčová pre úspešné projekty – kontaktujte nás preto ešte dnes.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu

Tomáš Hasala
Limba, s.r.o.
Miroslav Lopata
Premier Consulting, spol. s r.o.

Voľné ubytovanie
Typ ubytovania
Príchod:
Deň Mesiac Rok
Noc(í) Izba (y) Deti?
Osôb Deti (vek)
Rozšírené vyhľadávanie
© SITOUR, spol. s r. o.
O nás
Miestne združenie cestovného ruchu Oščadnica. Sme občianskym združením podporujúcim rozvoj cestovného ruchu v obci Oščadnica.
Akcie MZCRO
Členovia