Chalupa pod lipou

• +421 41 438 2223
Web: www.chalupapavelkaraca.sk
Ubytovanie: 8 osôb

Chalupa pod lipou je pôvodná drevenica, zrekonštruovaná v tradičnej architektúre kysuckých kopaníc. Drevenica sa nachádza v okrajovej časti obce, v osade u Svancari 6 km od centra obce Oščadnica. Prostredie je veľmi atraktívne, ideálne pre oddych a relaxáciu. Táto lokalita je málo obývaná a ľudia tu žijú ešte tradičným spôsobom života.
Objekt má vlastnú záhradu s dreveným altánkom s posedením, ihriskom, ohniskom, húpačkou.. K dispozícii je stôl na stolný tenis. Na prízemí sa nachádza kuchyňa (el. sporák, mikrovlnka, chladnička, varná konvica, kávovar,....) s kachľovou pecou, jedálenskou časťou a príležitostným dvojlôžkom, spálňa pre 3 osoby, kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom, špajza a spoločenská miestnosť s krbom a TV. V podkroví je ďalšia spálňa pre 4 osoby a kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom. Kúrenie je možné el. energiou i kachľovou pecou a krbom.
Celková kapacita drevenice je 8 osôb. Pre väčšie skupiny je k dispozícii ďalšia drevenica s kapacitou 6 osôb. Cenník a ďalšie informácie nájdete na našej webovej stránke.

Pod_lipou_10 Pod_lipou_8 Pod_lipou_9
pod_lipou_11 pod_lipou_12 pod_lipou_13