Apartmán Veľká Rača

• +421 905 346 123
Web: www.apartmanoscadnica.com
Ubytovanie: 5 + 2 osoby

Apartmán Veľká Rača s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka ubytovanie s celkovou kapacitou 5 lôžok s možnosťou dvoch prísteliek sa nachádza v srdci Kysuckých Beskýd, priamo v centre obce Oščadnica na Námestí Martina Bernáta na druhom poschodí, v komplexe apartmánového domu (časť D).

Apartmán, ktorý ponúka pre hostí pohodlie a súkromie obsahuje plne vybavený kuchynský kút (chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, elektrický dvojvarič, kávovar, riad), dve podkrovné izby, obývačku (káblovú televíziu s TV v každej izbe, minivežu, DVD prehrávač) a samozrejmosťou je i kúpelňa s WC so samostatným ohrevom teplej vody a sušičom na vlasy. V celom apartmáne je vysokorýchlostný bezdrôtový internet WIFI.

Umiestnenie apartmánu v centre poskytuje výbornú dostupnosť k lyžiarskym vlekom ako aj k reštauračným, obchodným a iným zariadeniam. Bankomat sa nachádza 20 m od nášho apartmánu, cukráreň 20 m, zastávka skibusu 40 m, turisticko-informačná kancelária 20 m, reštaurácie 250 m, obchod 30 m, autobusová zastávka 40 m, pošta 10 m.

Krásna kysucká príroda je rajom pre milovníkov oddychu, a preto veríme, že u nás sa budete cítiť lepšie ako doma a strávite tu nezabudnuteľnú dovolenku !
Radi Vás privítame počas celého roka !

apartmanD10_01 apartmanD10_02
apartmanD10_03 apartmanD10_04