Letná sezóna v SUNPARADISE Veľká Rača Oščadnica
bobovkaOščadnica Vás pozýva do letného parku zábavy Sunparadise Veľká Rača Oščadnica.
Vitajte v letnom centre zábavy a adrenalínu, v prekrásnych Kysuckých Beskydách uprostred krásnej slovenskej prírody. Keďže sa o Vás pekne staráme počas zimných mesiacov pripravili sme pre Vás aj na letné obdobie celú lavínu rôznej zábavy a atrakcií. Budeme sa snažiť aj v nasledujúcich sezónach prinášať pre Vás nové a nové atrakcie a zábavky. Pevne veríme, že si budete vedieť vybrať už aj počas týchto letných dní z ponuky, ktorú sme pre Vás pripravili.
Celú letnú zábavu sme pre vás sústredili na vrcholovú stanicu lanovky v Dedovke. Po príchode do strediska si môžete zakúpiť lístky v pokladni pri parkovisku v Dedovke, ale takisto aj priamo v centre bobovej dráhy na vrcholovej stanici v Dedovke. Budova nástupu na bobovú dráhu sa nachádza vpravo od vrcholovej stanice lanovky na Dedovke. Cestu hore môžete absolvovať aj peši po turistickej žltej trase na hrebeň a odtiaľ vpravo k vrcholovej stanici na Dedovku. Vzdialenosť je asi 3,8 km. Lístky si môžete zakúpiť na jednotlivé atrakcie, ale aj zvýhodnené bodové lístky pre celú rodinu.

Takže smelo za zábavou.